Samen leren en innoveren in het innovatielab

Het Learning Lab is een innovatielab op de Brainport Human Campus. Een bruisende broedplaats waar studenten, onderwijs, overheid en organisaties samen maatschappelijke impact creëren. Het draait hierbij om veranderingen en vernieuwingen die er toe doen. Het gaat vooral om innovatie van mens en werk.

Vraagstukken uit het werkveld

In een open leer- en werkomgeving en in multidisciplinaire teams van studenten, wordt er gewerkt aan vraagstukken uit het werkveld. Studenten van verschillende opleidingen en van onze partners Fontys, ROC Ter AA, Carolus en Avans, werken samen wat leidt tot verrassende perspectieven en concepten. Niet alleen studenten ontwikkelen zich hierdoor, maar ook de professionals uit het werkveld.

Werkgeluk voor studenten en professionals

Door met studenten, docenten, bedrijven en maatschappelijke organisaties samen te werken in het Learning Lab, zorgen we ervoor dat onderwijs en het werkveld beter op elkaar aansluiten. Studenten kunnen zichzelf ontwikkelen en van betekenis zijn in de ‘echte wereld’. Hiermee zetten ze leergeluk om in werkgeluk en zijn ze beter voorbereid op het werkveld. Tegelijkertijd krijgen organisaties toegang tot jonge talenten en nieuwe kennis, concepten en oplossingen.

Doe mee en word Partner in Human Innovation!

Wil jij met jouw organisatie graag bijdragen aan meer verbinding tussen onderwijs en werkveld? Toegang tot frisse blikken, jonge talenten en unieke expertise? En wil je meer weten over het Learning Lab en hoe je partner wordt? Neem dan contact op met Marije de Greef, Directeur Brainport Human Campus.

Onze partners

Fontys SIC

Fontys

Fontys biedt tientallen opleidingen en cursussen aan, op bijna ieder gebied van de arbeidsmarkt.

Carolus

Het Carolus biedt een mavo-, havo-, atheneum- en gymnasiumopleiding aan.

Brainport Eindhoven

Brainport Eindhoven is een innovatief ecosysteem in Zuidoost-Brabant.

ROC Ter AA

ROC ter AA is een kleinschalig ROC met de 78 meest populaire mbo-opleidingen.

Avans Hogeschool

Avans Hogeschool is een opleidingsorganisatie voor hoger onderwijs.

Driessen Groep

Driessen Groep maakt werkgeluk mogelijk voor mensen die werken in de publieke sector.

Wil je meer weten over het Learning Lab?

Neem contact met ons op voor meer informatie en/of voor de mogelijkheden om partner te worden.

Neem contact op