Samen leren en innoveren in het innovatielab

Het Learning Lab is een innovatielab op de Brainport Human Campus. Een bruisende broedplaats waar studenten, onderwijs, overheid en organisaties samen maatschappelijke impact creëren. Het draait hierbij om veranderingen en vernieuwingen die er toe doen. Het gaat vooral om mensgerichte innovatie.

Vraagstukken uit het werkveld

In een open leer- en werkomgeving en in multidisciplinaire teams van studenten, wordt er gewerkt aan vraagstukken uit het werkveld. Studenten van verschillende opleidingen, studenten van onze partners Fontys en Carolus, werken samen wat leidt tot verrassende perspectieven en concepten. Niet alleen studenten ontwikkelen zich hierdoor, maar ook de professionals uit het werkveld.

Werkgeluk voor studenten en professionals

Door met studenten, docenten, bedrijven en maatschappelijke organisaties samen te werken in het Learning Lab, zorgen we ervoor dat onderwijs en het werkveld beter op elkaar aansluiten. Studenten kunnen zichzelf ontwikkelen en van betekenis zijn in de ‘echte wereld’. Hiermee zetten ze leergeluk om in werkgeluk en zijn ze beter voorbereid op het werkveld. Tegelijkertijd krijgen organisaties toegang tot jonge talenten en nieuwe kennis, concepten en oplossingen.

Doe mee en word Partner in Human Innovation!

Wil jij als organisatie ook toegang tot frisse blikken, jonge talenten en unieke expertise? En wil je meer weten over het Learning Lab en hoe je partner wordt? Neem dan contact op met Marije de Greef, Directeur Brainport Human Campus.

Onze partners in het onderwijs

Fontys SIC

Fontys

We bieden tientallen opleidingen en cursussen aan, in alle soorten en maten en op bijna ieder gebied van de arbeidsmarkt. Ons onderwijs is nauw verbonden met ons praktijkgericht onderzoek.

Carolus

Het Carolus biedt een mavo-, havo-, atheneum- en gymnasiumopleiding aan. Iedereen die van de basisschool een vmbo-t-advies of hoger heeft gekregen is van harte welkom.

Wil je meer weten over het Learning Lab?

Neem contact met ons op voor meer informatie en/of voor de mogelijkheden om partner te worden.

Neem contact op