De campus bewoners

Meer dan 500 mensen vinden hun dagelijkse werkplek bij Brainport Human Campus in Helmond. De organisaties uit het bedrijfsleven, de overheid en het onderwijs die hier huren, werken ieder vanuit een eigen visie en doel, maar met werkgeluk als verbindend element.

Een mix aan expertise

Iedereen op de campus werkt in het domein van mens & werk. Van uitzenden tot recruitment, van mobiliteit tot coaching en een leven lang leren en van arbodienstverlening tot hr-optimalisatie. Op de campus vind je voor (bijna) elk HR vraagstuk een antwoord of oplossing.

Bekijk de video

Onze bewoners

Beck Communicatie

Beck Communicatie biedt tijdelijke communicatiekracht voor overheid, zorg en onderwijs. Onze professionals zijn inzetbaar voor gevarieerde communicatieopdrachten op alle niveaus.

Benchstars

Benchstars is een generalistisch arbeidsbemiddelingsbureau. Samen streven wij altijd het gezamenlijke doel na: het vinden van een passende nieuwe uitdaging of een nieuwe collega.

Bloeij

Een arbodienst die niet uitgaat van ziekte, maar van gezondheid. Die niet op afstand is, maar dichtbij. Digitaal gedreven, maar menselijk gemotiveerd. Met een aanpak die zorgt voor een vruchtbare voedingsbodem voor groei en bloei van medewerkers.

BOOST

BOOST is een laagdrempelig, onafhankelijk, fysiek én online loopbaanloket waar met bedrijven, inwoners en onderwijs wordt meegedacht over ontwikkelen, bijblijven en innoveren op het gebied van Leven Lang Ontwikkelen.

Buro BOOST

Wil je een BOOST geven aan maatschappelijke vraagstukken die ertoe doen? Wil je sociale impact creëren? Heeft jouw idee of proces een BOOST nodig? Kies voor Buro BOOST, als je wilt dat het echt gebeurt!

Carolus Borromeus College

Het Carolus Borromeus College is een middelbare school met afdelingen mavo, havo en vwo. Speerpunten zijn ondernemerschap, internationalisering, versterkt taalonderwijs en kunst & cultuur.

Wil je de community leren kennen?

Verbinden is onze kracht. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact op