Bron van werkgeluk

Bij Brainport Human Campus brengen wij mensen uit het bedrijfsleven, het onderwijs en de overheid samen. Met als doel elkaar te inspireren, te komen tot betere resultaten en te groeien. Én samen stappen te zetten om voor meer werkgeluk te zorgen.

Onze visie

Om in de Brainportregio slim en innovatief te werken is niet alleen technologie nodig. De inzet van gedreven én gelukkige medewerkers is onmisbaar. Bij Brainport Human Campus gaan die twee werelden hand in hand. Waar andere campussen in de Brainportregio zich richten op technologische vernieuwing en vooruitgang, richt Brainport Human Campus zich op de impact daarvan op de mens. Werkgeluk is een onmisbaar ingrediënt in ons leven. Het draagt bij aan topprestaties op de werkvloer, aan een gelukkiger leven thuis. De op de campus verzamelde organisaties komen tot betere resultaten op basis van kennis, ondernemerschap en innovatie.

Bekijk de video

Werkgeluk bij Brainport Human Campus

Investeren in werkgeluk is investeren in het resultaat van je organisatie. Werkgelukkige medewerkers blijven langer bij je werken, zijn minder vaak ziek en hebben minder kans op een burn out. Ook is de productiviteit van gelukkige organisaties hoger én zijn ze innovatiever. Maar hoe zorg je voor werkgeluk? Wij combineren de theorie met onze eigen jarenlange ervaring. Zo ontstond onze eigen formule voor werkgeluk: samen gave dingen doen die ertoe doen.

Samen...

Samen kom je niet alleen verder, maar samen is het ook leuker. Samenzijn inspireert, motiveert en verbindt. Daarom vind je bij Brainport Human Campus genoeg mogelijkheden om met elkaar te sparren, te lunchen en te netwerken.

...gave dingen doen...

Je werkomgeving kan ‘gewoon’ leuk zijn, of supergaaf, vernieuwend en inspirerend. Bij Brainport Human Campus stap je eenvoudig uit je comfortzone. Zo blijf je alert, gemotiveerd en geïnspireerd. Werkgeluk, leuke werkzaamheden en mooie resultaten volgen dan vanzelf.

...die ertoe doen

Werk is maar werk als het nergens aan bijdraagt. Zingeving is essentieel om werkgeluk te ervaren. Dit is wat ons betreft dan ook het belangrijkste werkgeluk ingrediënt. En komt tot uiting in alles wat we doen.

Sluit jij je aan bij Brainport Human Campus?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de campus en wil je meer weten over onze visie en de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op