Kunst als ingrediënt voor bijzondere ontmoetingen

Op de Brainport Human Campus, de thuisbasis van de familie van bedrijven van Driessen Groep, komen mensen samen om te werken, elkaar te ontmoeten en kennis te delen. Dankzij een partnership met Museum Helmond voegen we kunst als ingrediënt toe voor bijzondere ontmoetingen.

Samenwerking Museum Helmond

Driessen Groep heeft zich verbonden aan de collectie Mens & Werk van Museum Helmond. Deze collectie voegt een extra dimensie toe aan de Human Campus, de plek waar Driessen Groep als brede HRM-dienstverlener al 30 jaar een bijdrage levert aan het mogelijk maken van zoveel mogelijk werkgeluk voor mensen en organisaties. In een reeks van exposities kunnen bewoners en bezoekers van de Human Campus genieten van werk dat Museum Helmond heeft verzameld.

Expositie KrachtWerk

Er hangen weer nieuwe werken op onze Brainport Human Campus in Helmond. De expositie KrachtWerk is de derde in een reeks van exposities die we samen met Museum Helmond houden.

KrachtWerk gaat over de ‘hero’s journey’ van superhelden die hun superkracht ontdekken en inzetten om problemen op te lossen en uitdagingen het hoofd te bieden. Iedereen heeft wel een eigen superheld, maar iedereen heeft ook een eigen supertalent. In deze expositie ontdek je wat superhelden zo superkrachtig maakt en houden we de bezoeker een spiegel voor. Hieronder lees je hoe aanmelden voor jou en/of je bedrijf in zijn werk gaat.

De kunstroute

De kunstwerken op de Brainport Human Campus in Helmond, zijn met een 1,5 uur durende kunstroute na aanmelding gratis te bezichtigen.

We hebben de volgende data beschikbaar voor open inschrijvingen:

  • Vrijdag 21 juni: 14:00 uur
  • Woensdag 26 juni: 14:00 uur
  • Donderdag 27 juni: 14:00 uur
  • Dinsdag 2 juli: 14:00 uur
  • Woensdag 10 juli: 14:00 uur
  • Vrijdag 23 augustus: 14:00 uur
  • Donderdag 29 augustus: 14:00 uur

Wil je meer weten over de kunstroute of een rondleiding reserveren?

Vul hiervoor ons contactformulier in of reserveer via telefoonnummer 0492 - 50 66 01.