Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor de nieuwbrief en blijf op de hoogte.

Driessen Groep lanceert eventbedrijf Sprank

HRM gaat over het bewegen en verbinden van mensen. Onderzoek bewijst dat een persoonlijke ontmoeting tussen mensen het vonkje is dat werkgeluk aanwakkert en mensen in beweging zet. Bij Driessen Groep investeren we al jaren in het werkgeluk van onze medewerkers middels o.a. het organiseren van onze Goed Bekend Dagen voor onze medewerkers, en met resultaat. Het werkgeluk van onze medewerkers is al jarenlang een 8,5 of hoger. En dit werkgeluk gunnen wij iedere organisatie en medewerker. Daarom lanceert Driessen Groep eventbedrijf Sprank; voor events die werken. 

Events zijn onze business, werkgeluk ons doel

Bij Sprank benaderen ze events anders dan je misschien gewend bent. Zij organiseren en bedenken sprankelende medewerker events, business events en incentives op maat. In eigen productie, in opdracht of in samenwerking. En zij regelen ze tot in de puntjes. Maar het startpunt is anders: Sprank ziet een event als een HR-instrument dat zorgt voor verbinding tussen medewerkers, klanten en relaties.

Een sprankje magie

Sprank creëert meerwaarde door visie, strategie en doelstellingen naar het event door te vertalen. En te spelen met de ingrediënten om zo het plaatje compleet te maken. Door het toevoegen van een sprankje magie worden allee events ervaringen die je niet snel vergeet.

Exclusieve samenwerking met Brainport Human Campus

Sprank heeft een exclusieve samenwerking met Brainport Human Campus in Helmond. Deze unieke campus in de Brainportregio richt zich op het domein mens, werk en werkgeluk en is een unieke eventlocatie. Aan inspirerende ruimtes voor plenaire sessies en break outs geen gebrek. En ook de inwendige mens komt niks tekort. Geen betere plek is denkbaar voor jouw (HR-)event. 

Meer informatie over Sprank: www.sprankevents.nl

Gerelateerde artikelen