Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor de nieuwbrief en blijf op de hoogte.

Groep5700 nieuwe bewoner op de campus!

Groep5700 tekent huurovereenkomst bij Brainport Human Campus

We zijn ontzettend blij om Groep5700 vanaf oktober 2022 te verwelkomen op onze mooie campus! Marije de Greef, directeur Brainport Human Campus, en Udo Holtappels en Jorgen Bijsterveld, directeuren Groep5700, zette onlangs hun handtekening onder de huurovereenkomst. Dat wordt een hele mooie start na de zomervakantie!

Wij kunnen niet wachten!

Udo: “Een paar weken geleden hadden we ons eerste werkoverleg op onze toekomstige nieuwe werkplek. Nog niet iedereen had onze nieuwe thuisbasis al gezien. Stan van Hoof, community maker bij Brainport Human Campus, leidde ons rond. De campus stelde zeker niet teleur! Van Japanse dojo-ruimte tot flamingo's op het dakterras. Wij kunnen niet wachten totdat wij hier echt gaan werken. En dan komen we gewoon op z'n Brabants achterom. Tot snel!”

Marije: “We zijn blij om weer een mooie organisatie toe te voegen aan de community van de Brainport Human Campus. Groep5700 is een partij met veel kennis en expertise waarbij verbinding en sociale interactie ook centraal staan. We wensen iedereen van Groep5700 heel veel werkgeluk op de campus toe!”

Over Groep5700

Groep5700 is een communicatie- en adviesbureau. Ze bieden drie trajecten aan: organisaties op koers brengen, in beweging krijgen en laten groeien. Daarbij helpen ze klanten hun doel(en) concreet te maken en resultaat te bereiken. Van het bouwen van een merk of iets nieuws neerzetten, tot medewerkers meenemen in een veranderende strategie, klantenbinding of simpelweg meer verkopen. Ze helpen bedrijven en organisaties de belangrijke eerste of volgende stap te zetten.

Gerelateerde artikelen