Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor de nieuwbrief en blijf op de hoogte.

Mens & Werk Jaarcongres HRM 2022

Driessen Groep Jaarcongres 2022

Speciaal voor HR-managers, directie en bestuurders organiseert Driessen Groep het waardevolle en volledig verzorgde Mens & Werk Jaarcongres HRM 2022.

Voor de sectoren overheid, onderwijs of zorg & welzijn

Drie aparte congresdagen voor de sectoren overheid, onderwijs of zorg & welzijn. Driessen Groep nodigt je graag kosteloos uit op onze mooie Brainport Human Campus in Helmond. Hier volg je een inhoudelijk zeer relevant programma, doe je volop inspiratie op en heb je de mogelijkheid om te netwerken. Samen verkennen we de nieuwe manieren van werken die voor meer werkgeluk zorgen.

Leer en doe inspiratie op van deskundigen

Met de blik op de toekomst, lerend van de inzichten van de afgelopen tijd, inspireren diverse deskundigen je gegarandeerd rondom relevante en actuele thema’s. Zo leert André Heuvelman ons hoe je hart en hoofd met elkaar verbindt. Geeft Cyriel Kortleven je een creatieve oppepper in tijden van verandering. En neemt Paul Smit je op humoristische wijze mee op weg naar verandering en innovatie. Daarnaast zijn er interessante break-outsessies over de toekomst van werken, duurzame inzetbaarheid, gedragsverandering en didactisch coachen.

Let op! Vol=vol

Je meld je aan via Driessen Groep Jaarcongres. Daar zie je ook het volledige programma en kun je zelf je optimale dag samenstellen. Ben er snel bij, want, vol=vol!

Jaarcongres Driessen Groep 2022

Gerelateerde artikelen