Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor de nieuwbrief en blijf op de hoogte.

Ongehinderd genieten op de Brainport Human Campus

Picknicktafel Brainport Human Campus

Nu de zon zich volop laat zien willen we naar buiten. Om te wandelen, te sporten maar ook om te vergaderen, te brainstormen of te lunchen met collega’s. Het buitenterrein van onze Brainport Human Campus in Helmond leent zich hier uitstekend voor. Op verschillende plekken is het aangenaam vertoeven. Om ervoor te zorgen dat ons terrein voor iedereen toegankelijk is, heeft de Driessen Foundation, een initiatief van de Driessen Groep, een rolstoelvriendelijke picknickbank geplaatst. Zo kunnen onze rolstoelgebonden collega’s en bezoekers ongehinderd gebruikmaken van de genietplekjes op de campus.

Samen maken we het verschil

De picknicktafel is mede mogelijk gemaakt door collega’s van de familie van bedrijven van Driessen Groep die tijdens de afgelopen kerstbijeenkomst hun eindejaarsgeschenk doneerden aan de Driessen Foundation. Zij hebben dit budget aangevuld om de picknicktafel te laten maken door Uit de Buurtfabriek, een werkplaats waar mensen met afstand tot de arbeidsmarkt, ontwerpers en makers samenwerken om mooie maatmeubels te maken.

Werkgeluk in het kwadraat

Zo leveren wij een bijdrage aan het inclusieve werkgeluk binnen de poorten van onze campus en creëren we tegelijkertijd werkgeluk voor de vrijwilligers van Uit de Buurtfabriek. Werkgeluk in het kwadraat dus. Worden wij ook heel gelukkig van.

Over Uit de Buurtfabriek

Uit de Buurtfabriek begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij het ontwikkelen van productie- en sociale vaardigheden en biedt klanten de mogelijkheid om maatschappelijke waarde te creëren via de productie van meubels. Daarnaast helpen zij designers om hun producten op de markt te brengen. Win-win-win dus!

Gerelateerde artikelen