Kunst als ingrediënt voor bijzondere ontmoetingen

Op de Brainport Human Campus, de thuisbasis van de familie van bedrijven van Driessen Groep, komen mensen samen om te werken, elkaar te ontmoeten en kennis te delen. Dankzij een partnership met Museum Helmond voegen we kunst als ingrediënt toe voor bijzondere ontmoetingen.

Samenwerking Museum Helmond

Driessen Groep heeft zich verbonden aan de collectie Mens & Werk van het Helmondse Museum. Deze collectie voegt een extra dimensie toe aan de Human Campus, de plek waar Driessen Groep als brede HRM-dienstverlener al 30 jaar een bijdrage levert aan het mogelijk maken van zoveel mogelijk werkgeluk voor mensen en organisaties. In een reeks van exposities kunnen bewoners en bezoekers van de Human Campus genieten van werk dat Museum Helmond heeft verzameld.

De eerste expositie

De eerste tentoonstelling in een reeks van kleine exposities is het kleine zusje van de tentoonstelling ‘Uniform’ die van 15 april tot 10 september 2023 te zien is in de Kunsthal Helmond. Bezoek de website van Museum Helmond voor meer informatie over deze tentoonstelling.

De kunstroute

Uniformen kunnen mensen verbinden, maar ook verdelen. In deze mini expositie gaan we op zoek naar de vraag hoe uniformering en individualisering zich tot elkaar verhouden in de wereld van mens en werk. De kunstwerken op de campus zijn met een 1,5 uur durende kunstroute na aanmelding gratis te bezichtigen.

Wil je meer weten over de kunstroute of een begeleide tour reserveren?

Vul hiervoor ons contactformulier in of reserveer via telefoonnummer 0492 - 50 66 01.