Kunst als ingrediënt voor bijzondere ontmoetingen

Op de Brainport Human Campus, de thuisbasis van de familie van bedrijven van Driessen Groep, komen mensen samen om te werken, elkaar te ontmoeten en kennis te delen. Dankzij een partnership met Museum Helmond voegen we kunst als ingrediënt toe voor bijzondere ontmoetingen.

Samenwerking Museum Helmond

Driessen Groep heeft zich verbonden aan de collectie Mens & Werk van het Helmondse Museum. Deze collectie voegt een extra dimensie toe aan de Human Campus, de plek waar Driessen Groep als brede HRM-dienstverlener al 30 jaar een bijdrage levert aan het mogelijk maken van zoveel mogelijk werkgeluk voor mensen en organisaties. In een reeks van exposities kunnen bewoners en bezoekers van de Human Campus genieten van werk dat Museum Helmond heeft verzameld.

Expositie 'Strijd'

De tweede tentoonstelling, in een reeks van kleine exposities, is het kleine zusje van de tentoonstelling ‘Resilient Rebels’ die van 14 oktober tot 24 maart te zien is in de Kunsthal Helmond.

In de wereld van arbeid en beroepen in de zorg en onderwijs is strijd een constante metgezel. Deze tentoonstelling neemt u mee op een visuele reis door de verschillende vormen van strijd in het werkende leven.

De kunstroute

De kunstwerken op de campus zijn met een 1,5 uur durende kunstroute na aanmelding gratis te bezichtigen.

Wil je meer weten over de kunstroute of een begeleide tour reserveren?

Vul hiervoor ons contactformulier in of reserveer via telefoonnummer 0492 - 50 66 01.