Leergeluk groeit in het Learning Lab

Het Learning Lab is een bruisende broedplaats op onze Human Campus. Hier komen studenten, onderwijs- en overheidsinstellingen en (maatschappelijke) organisaties samen om te leren en talenten te ontwikkelen. In het Learning Lab krijgen studenten de mogelijkheid om hun leergeluk te laten groeien, op hun weg naar duurzaam werkgeluk. Tegelijkertijd creëren we de mogelijkheid om innovatie in het domein van mens en werk in de regio te versnellen.

Duurzaam werkgeluk als doel

Studenten zijn de professionals van de toekomst. Om hen voor te bereiden op het werkende leven ontwikkelden wij het Learning Lab. In deze hybride leeromgeving werken studenten van verschillende niveaus samen aan opdrachten uit de praktijk die echt relevant zijn. Op die manier dichten we de kloof tussen het onderwijs en de praktijk. En krijgen studenten de ruimte om zich te ontwikkelen tot de professionals die straks het verschil maken.

Werken aan échte vraagstukken

Het Learning Lab is een open leer- en werkomgeving. In multidisciplinaire teams werken studenten van onze onderwijspartners Fontys, ROC Ter AA en OMO scholengroep Helmond aan vraagstukken op het gebied van mens en werk van échte organisaties. Uiteraard worden zij daarin begeleid door een team van ervaren docenten en professionals uit het bedrijfsleven. Dit levert frisse ideeën, vernieuwende oplossingen en praktische innovaties op.

Heb jij een vraagstuk voor de studenten van het Learning Lab?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Uniek aan het Learning Lab

  • Samenwerking tussen overheid, onderwijs & bedrijfsleven (Triple Helix).
  • Multidisciplinaire en multilevel samenwerking (VO, MBO, HBO).
  • Leren van en met elkaar.
  • Directe verbinding met het werkveld.
  • Bijdrage aan arbeidsmarktuitdagingen en schaalsprong van de regio Helmond/Brainport.
  • Gevestigd op de Brainport Human Campus, de bron van werkgeluk.

Het Learning Lab wordt
mede mogelijk gemaakt door

Fontys SIC

Fontys
(partner)

ROC Ter AA
(partner)

OMO Scholengroep Helmond
(partner)

Driessen Groep
(partner)

Gemeente Helmond
(partner)

Brainport Eindhoven
(ambassadeur)

VNO-NCW
(ambassadeur)

Wil je meer weten over het Learning Lab?

Heeft jouw organisatie een actueel vraagstuk op het gebied van mens en werk dat vraagt om een frisse blik of een innovatieve oplossing? En wil je actief bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van studenten voor het beste resultaat?

Neem contact op