Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor de nieuwbrief en blijf op de hoogte.

BEE-Ideas nieuwe bewoner van de campus

Vanochtend zijn de handtekeningen gezet onder de huurovereenkomst tussen Brainport Human Campus en Stichting BEE-Ideas. Peter Smits en Marije de Greef, beiden directeur van Brainport Human Campus en Benjamin Truijen, directeur van BEE-Ideas zette hun handtekening onder de overeenkomst die zoveel meer inhoudt dan het huren van een mooie ruimte.

Benjamin: “Doordat wij ons omscholingstraject voor werkzoekenden met een afstand tot de ICT-arbeidsmarkt kunnen uitvoeren in een prachtige ruimte op de Brainport Human Campus worden de kandidaten in de gelegenheid gesteld om te werken in een inspirerende omgeving. Het is een plek waar werkgeluk begint. Mede dankzij de financiële steun vanuit de Driessen Foundation kunnen wij het komende jaar twee trajecten starten. Daarmee creëren we enerzijds werkgeluk voor mensen waarvoor dit niet vanzelfsprekend is en tevens pakken we de krapte op de ICT-arbeidsmarkt op een concrete manier aan.”

Peter: “Het is mooi om een partij als BEE-Ideas te verwelkomen als bewoner van onze campus. Hier verzamelen zich tal van mensen en organisaties die als een soort van waterdragers werkgeluk verspreiden. BEE-Ideas is hierin een hele mooie en waardevolle aanvulling.”

Marije: “Maatschappelijke betrokkenheid staat bij ons hoog in het vaandel. We hopen dat BEE-Ideas een inspiratiebron is voor andere organisaties zowel binnen als buiten onze familie van bedrijven. En dat het werkgeluk zich verspreid en zoveel mogelijk mensen bereikt.”

Gerelateerde artikelen